Διακρίσεις One Team You are here: blog- Διακρίσεις One Team
Διακρίσεις One Team
7 Apr, 2017. 0 Comments. News, Press releases

Η εταιρία OneTeam αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη (Official Affiliate) του δικτύου της Grayling στην Ελλάδα.

Η Grayling ιδρύθηκε το 1981 και δραστηριοποιείται στους τομείς Public Relations, Government Affairs, Investor Relations και Event Management με 53 γραφεία σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Ασία και Αφρική.
Οι βασικοί πυλώνες δραστηριότητας είναι οι Energy, Environment & Sustainability, Healthcare, Technology & Telecommunications, Consumer Brands, Financial Services, Transport & Logistics και Government & Public Sector.

Οι κυριότεροι πελάτες του δικτύου είναι οι British Airways, Diageo, DHL, Hilton Worldwide, Kapsch, PokerStars και Visa Europe.

Παράλληλα, η One Team διακρίθηκε πρόσφατα στα βραβεία Ερμής και αποτέλεσε μία από τις 7 εταιρίες διαφήμισης (η μόνη από το χώρο των Δημοσίων Σχέσεων) που αναγνωρίστηκε ως Superbrand στην Ελλάδα.

Τα Superbrands αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό επιβράβευσης των brands παγκοσμίως, με παρουσία σε 80 χώρες. Μέσα από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής που κράτησε μήνες, μια επιτροπή από επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας αλλά και άλλων κλάδων σε συνεργασία με καταναλωτές από όλα τα μήκη και πλάτη της κοινωνίας, επέλεξαν την One Team.

Η εταιρία επενδύει στην  ανάπτυξη και συνεχή βελτίωση των ανθρώπων της μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, τη χρήση σύγχρονων εργαλείων με μετρήσιμα αποτελέσματα και την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, με σταθερό στόχο την ποιότητα και ταχύτητα εξυπηρέτησης της πελατειακής της βάσης.

Related Posts

Account Executive And Account Manager
Office Manager
PR Account Manager
PHYGITAL